zakelijk

Events die passen bij uw bedrijf

Unieke locatie nabij Breda

Wij kunnen de juiste sfeer creëren voor iedere gelegenheid.

Vergaderen

Het Koetshuijs is een bijzondere locatie voor een vergadering. Een andere locatie dan wat men gewend is in een groene, landelijke omgeving. Een locatie die goed doet aan de creativiteit en betrokkenheid van de gasten! 

Maar ook voor een kick off of een productpresentatie is Het Koetshuijs een geschikte locatie. Dit zijn belangrijke mijlpalen binnen je bedrijf. Je gaat je relaties introduceren met het product of dienst waar lang aan is gewerkt. Iets wat de relatie alleen maar zal versterken en waar lang over nagepraat wordt!

Teambuilding

Uiteraard is er niets leukers dan een dag die in het teken staat om je team te versterken. Een dag die in teken staat van samenwerking! 

Het doel van deze activiteiten is om onderlinge samenwerking, sociale binding, vertrouwen en groepsdynamiek te creëren binnen jullie team. En wij denken graag met jullie mee, hoe dat te realiseren!

Feest

Hebben jullie binnenkort een jubileum, het kerstfeest, of het jaarlijkse personeelsfeest op de planning staan? De locatie heeft capaciteit voor 120 feestgangers, verdeeld over twee sfeervolle ruimtes.

Personeel moet je koesteren, verrassen, motiveren en bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar! En hoe kan je ze beter bedanken dan met een spetterend feest? 

Laat ons het werk doen! Zodat jullie je alleen nog maar zorgen hoeven te maken over je beste dansmoves op de dansvloer! 

Wat onze gasten zeggen

Uw zakelijk evenement in Het Koetshuijs