Bruiloft Kris en Joris

Een betoverende Bruiloft bij Trouwlocatie Het Koetshuijs in Strijbeek, Breda

Op een zonnige dag in het prachtige Strijbeek, Breda, vond de liefdevolle bruiloft van Kris en Joris plaats bij de betoverende Trouwlocatie Het Koetshuijs. De historische charme van deze trouwlocatie bracht een vleugje magie in hun speciale dag en vormde het perfecte decor voor hun liefdesverhaal.

De dag begon met een stralende zon die de pittoreske tuinen van Het Koetshuijs in een warme gloed hulde. De bruid, Kris, straalde in haar elegante trouwjurk terwijl ze zich klaarmaakte voor haar wandeling door de prachtige gangen van de locatie. De bruidegom, Joris, was niet minder opgewonden en strak in het pak. Hun liefde voor elkaar was duidelijk voelbaar en zichtbaar op elke foto.

De ceremonie vond plaats in de prachtige tuin van Het Koetshuijs, omgeven door weelderig groen en bloeiende bloemen. Het was een emotioneel moment toen Kris en Joris hun geloften uitspraken, omringd door hun dierbaren. De Trouwlocatie Breda bood niet alleen een idyllisch decor, maar zorgde ook voor een intieme sfeer die de liefde tussen het paar versterkte.

Na de ceremonie volgde een feestelijke receptie en een heerlijke maaltijd in de sfeervolle eetzaal van de trouwlocatie. Gasten genoten van culinaire hoogstandjes terwijl ze toastten op het gelukkige paar. Het Koetshuijs bood niet alleen een prachtige omgeving, maar ook voortreffelijke gastronomie om de zintuigen te verwennen.

Als de zon onderging, veranderde de locatie in een romantische oase van lichtjes. Kris en Joris deelden hun eerste dans als man en vrouw onder een fonkelende sterrenhemel, omringd door liefdevolle blikken van vrienden en familie. De Trouwlocatie Breda werd verlicht door de stralende liefde van dit bruidspaar.

Deze foto’s zijn slechts een glimp van de onvergetelijke dag die Kris en Joris hebben beleefd bij Trouwlocatie Het Koetshuijs in Strijbeek, Breda. Hun bruiloft was een viering van liefde, verbondenheid en de prachtige omgeving van Breda. Het Koetshuijs zal voor altijd in hun harten gegrift staan als de plek waar hun liefdesverhaal begon.

Deel dit bericht: