VERGADEREN

Unieke vergaderlocatie in het groen

Sfeervol en goed uitgerust

Het Koetshuijs in Strijbeek is de perfecte locatie voor vergaderingen. Omringd door de rustgevende natuur biedt onze locatie een serene omgeving waarin zakelijke bijeenkomsten efficiënt en inspirerend kunnen plaatsvinden.

Onze sfeervolle en goed uitgeruste vergaderruimtes zorgen voor een comfortabele setting waarin ideeën kunnen bloeien en beslissingen genomen kunnen worden. Bovendien staat ons toegewijde team klaar om ervoor te zorgen dat jouw vergadering vlekkeloos verloopt, met alle benodigde faciliteiten en cateringopties binnen handbereik.

Vergaderlocatie nabij Breda

Het Koetshuijs in Strijbeek is de ideale locatie voor vergaderingen nabij Breda. Gelegen in een prachtig landelijke omgeving, biedt deze sfeervolle locatie de perfecte setting om even te ontsnappen aan de drukte van de stad. 

De locatie beschikt over goed uitgeruste vergaderruimtes en biedt alle faciliteiten die u nodig heeft voor een succesvolle bijeenkomst. De combinatie van modern comfort en historische charme zorgt voor een unieke en inspirerende sfeer. Bovendien gemakkelijk bereikbaar vanuit Breda en omliggende gebieden, waardoor het een handige keuze is voor zowel lokale als regionale bijeenkomsten.

Maak een wandeling tussendoor

Het Koetshuijs is een bijzondere vergaderlocatie voor een vergadering. Een andere locatie dan wat men gewend is in een groene, landelijke omgeving. 

Combineer de vergadering bijvoorbeeld met een wandeling door de prachtige natuur op de Strijbeekse Heide, gelegen op loopafstand van Het Koetshuijs. Dit kan de creativiteit en de input alleen maar versterken!

Sluit de vergadering af met een borrel en BBQ

Bij Het Koetshuijs bieden we als vergaderlocatie de perfecte combinatie van zakelijk en plezier. Na een productieve vergadering kunnen jij en je team ontspannen en genieten van een gezellige borrel, gevolgd door een heerlijke barbecue. 

Onze vergaderlocatie is ontworpen om naadloos over te gaan in een ontspannen sfeer, zodat je de dag op een informele en gezellige manier kunt afsluiten. Laat ons voor alles zorgen, zodat jij je kunt richten op het versterken van banden en het vieren van successen met je team.

Culinair genieten

Tijdens en na een productieve dag wil je alle gasten verwennen met culinaire verrassingen. Uiteraard is een lunch of diner op het zonnige terras ook mogelijk en heerlijk vertoeven!

Bij ons ontbreekt het jouw gasten aan niets als het op catering aankomt. Of het nu gaat om smakelijke broodjes tijdens een informele bijeenkomst of een uitgebreid culinair dinerbuffet voor een speciale gelegenheid, wij bieden een scala aan mogelijkheden om aan al jouw culinaire wensen te voldoen. Laat ons de catering verzorgen en geniet van een onvergetelijke culinaire ervaring bij ons.

 

Volg ons