PERSONEELSFEEST

De dansvloer is open!

Unieke locatie nabij Breda

Wij creëren de juiste sfeer  voor iedere gelegenheid.

Feest

Hebben jullie binnenkort een jubileum, het kerstfeest of het jaarlijkse personeelsfeest op de planning staan? Deze locatie heeft capaciteit voor 130 gasten binnen, verdeeld over twee sfeervolle ruimtes die geschakeld zijn met fraaie schuifdeuren. 

Het Koetshuijs is een intieme, maar tegelijkertijd unieke locatie voor jullie personeelsfeest. De feestruimte, met de geweldig mooie open haard in het midden en de houten balken in het plafond, creëren een landelijke maar sfeervolle setting. 

Met een van onze huis DJ’s kunnen we garanderen dat de dansvloer de hele avond gevuld is en alle gasten nog heel lang napraten over deze feestavond! 

Full service

Personeel moet je koesteren, verrassen, motiveren en bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar! En hoe kan je ze beter bedanken dan met een spetterend feest? 

De gehele avond worden de gasten full service bediend door ons gastvrije en vrolijke team. Laat ons het werk doen! Zodat jullie je alleen nog maar zorgen hoeven te maken over je beste dansmoves op de dansvloer! 

Wat gasten zeggen

Volg ons

Uw zakelijk evenement in Het Koetshuijs