Personeelsfeest

Unieke locatie nabij Breda

Het Koetshuijs in Strijbeek is dé perfecte locatie voor het houden van een onvergetelijk personeelsfeest. Met zijn sfeervolle en unieke ambiance biedt onze locatie de ideale setting om samen met collega’s te vieren, te ontspannen en herinneringen te creëren. Onze ruime en veelzijdige feestruimte kan volledig worden aangepast aan jouw wensen, en ons toegewijde team staat klaar om ervoor te zorgen dat jouw personeelsfeest vlekkeloos verloopt. Of je nu kiest voor een intieme borrel of een grootschalig feest, bij Het Koetshuijs wordt elk personeelsfeest een succes.

Het Koetshuijs: Een unieke locatie voor jullie personeelsfeest

Hebben jullie binnenkort een jubileum, het kerstfeest of het jaarlijkse personeelsfeest op de planning staan? Deze locatie heeft capaciteit voor 130 gasten binnen, verdeeld over twee sfeervolle ruimtes die geschakeld zijn met fraaie schuifdeuren. 

Het Koetshuijs is een intieme, maar tegelijkertijd unieke locatie voor jullie personeelsfeest. De feestruimte, met de geweldig mooie open haard in het midden en de houten balken in het plafond, creëren een landelijke maar sfeervolle setting. 

Met een van onze huis DJ’s kunnen we garanderen dat de dansvloer de hele avond gevuld is en alle gasten nog heel lang napraten over deze feestavond! 

Compleet verzorgd

Personeel moet je koesteren, verrassen, motiveren en bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar! En hoe kan je ze beter bedanken dan met een spetterend feest? 

De gehele avond worden de gasten full service bediend door ons gastvrije en vrolijke team. Laat ons het werk doen! Zodat jullie je alleen nog maar zorgen hoeven te maken over je beste dansmoves op de dansvloer! 

Een onvergetelijk bedrijfsfeest in Winterwonderland

Een personeelsfeest organiseren? Wij staan klaar om jullie kerstborrel, eindejaarsfeest of nieuwjaarsborrel te verzorgen!

Voor jullie personeelsfeest in de omgeving van Breda is Het Koetshuijs Strijbeek omgetoverd tot een magisch Winterwonderland. Bij aankomst worden jullie collega’s door ons verwelkomd met een heerlijk glas glühwein uit onze winterse heksenketel, omringd door de warmte van onze majestueuze vuurplaats en overal fonkelende lichtjes.

De warmte en gezelligheid van het Winterwonderland zorgen ervoor dat de koude buitenwereld geen vat op ons heeft. Deze unieke setting is dan ook ideaal voor een memorabel personeelsfeest, waar verbinding centraal staat.

Het culinaire hoogtepunt van de avond is een Winter BBQ, waar onze chef-koks hun meesterlijke kunsten vertonen. Terwijl smeulende houtskoolgrills de geur van gegrild vlees en sissende groenten verspreiden, staan de dampende mokken met chocolademelk en een scala aan winterse cocktails al klaar.

Trek je warmste winteroutfit aan, omarm de gezelligheid en laat je leiden door de magie van deze avond!

Volg ons