Covid-19 en veilig feesten en vergaderen in Het Koetshuijs

OOK HIERIN IS HET KOETSHUIJS UNIEK !

Weinig feest- en vergaderlocaties hebben het.. Maar het Koetshuijs wel. Een geavanceerd systeem dat gecontroleerd de lucht afzuigt en verse buitenlucht toevoert.

 Het Koetshuijs is recent voorzien van een geavanceerd nieuw afzuigsysteem om de verspreiding van het Covid-19 virus en andere ziekteverwekkers zoveel mogelijk te voorkomen

LUCHTKWALITEIT

De luchtkwaliteit wordt voortdurend in de gaten gehouden en gestuurd. Het systeem zorgt voor permanente aanvoer van verse buitenlucht en voert de aanwezige lucht af naar buiten in plaats van de lucht te recirculeren.  Dat is héél iets anders dan goed ventileren, wat U op andere feestlocaties vindt. Met ventilatoren wordt de vervuilde lucht juist door de ruimte verspreid. Bij het Koetshuijs niet: altijd verse buitenlucht.

Daarnaast hebben we  ook nog een nieuw geavanceerd koel en verwarmingssysteem met Hepa filters. Deze houden niet alleen Covid-19 maar ook alle andere virussen, pollen en stofdeeltjes tegen en zorgen voortdurend voor een aangenaam klimaat binnen.

Wilt U onbezorgd feesten of vergaderen zonder zorgen over gezondheid en besmetting; Het Koetshuijs

Wat gasten zeggen;

Sfeerimpressie