Bruiloft Lisanne & Danny

De onvergetelijke bruiloft van Lisanne en Danny vond plaats in de sprookjesachtige omgeving van Het Koetshuijs, een prachtige trouwlocatie in Strijbeek, nabij Breda.

Lisanne en Danny deelden hun geloften te midden van de historische charme en de weelderige natuurlijke schoonheid van Trouwlocatie Het Koetshuijs. 

Omringd door hun dierbare familie en vrienden begon hun speciale dag met een stralende zon die de tuinen van Het Koetshuijs in een warm licht dompelde. Lisanne, adembenemend in haar bruidsjurk, en Danny, elegant in zijn pak, straalden van geluk. Hun liefde voor elkaar was voelbaar op elke foto, vastgelegd tegen de betoverende achtergrond van Trouwlocatie Breda.

Hier spraken Lisanne en Danny hun liefdevolle geloften uit, omringd door de natuurlijke schoonheid van de locatie en hun dierbaren. Trouwlocatie Het Koetshuijs bood niet alleen een idyllisch decor, maar creëerde ook een intieme sfeer die de liefde tussen het bruidspaar versterkte.

Na de ceremonie volgde een heerlijke en volledig verzorgde barbecue, waarna de dag werd afgesloten met een prachtige bruidstaart. De gasten genoten van culinaire hoogstandjes en toastten op het gelukkige paar. Trouwlocatie Breda zorgde niet alleen voor een betoverende omgeving maar ook voor uitmuntende gastronomie om de zintuigen te verwennen.

Lisanne en Danny dansten hun eerste dans, omringd door de liefdevolle blikken van vrienden en familie. 

Deze pagina biedt slechts een glimp van de onvergetelijke dag die Lisanne en Danny beleefden bij Trouwlocatie Het Koetshuijs in Strijbeek, nabij Breda. Hun bruiloft was een viering van liefde, omringd door de prachtige omgeving van Breda. 

Deel dit bericht: