Bruiloft Sara & Alex

Op een schitterende dag vol liefde en geluk vierden Sara en Alex hun prachtige bruiloft bij het betoverende Koetshuijs in Strijbeek, een unieke trouwlocatie nabij Breda.

De romantiek begon zodra de zon de sfeervolle binnenplaats van Koetshuijs Strijbeek in een warme gloed hulde. Sara straalde in haar elegante bruidsjurk, terwijl Alex stijlvol voor de dag kwam in zijn pak. Hun liefde voor elkaar straalde!

De ceremonie vond plaats bij Koetshuijs Strijbeek, omgeven door natuurlijke schoonheid. Sara en Alex spraken hun liefdevolle geloften uit te midden van dierbare vrienden en familie, met de prachtige trouwlocatie Breda als achtergrond.

Na de ceremonie werd er getoost op het pasgetrouwde stel, gevolgd door een verrukkelijke bruidstaart en een ontspannen borrel. De gasten genoten terwijl ze elkaar begroetten en herinneringen deelden.

Het hoogtepunt van de avond was het verrassingsdiner binnen in het sfeervolle Koetshuis. Hier werden de smaakpapillen verwend.

Na het diner barstte het feest los! Een DJ en een liveband zorgden voor een onvergetelijke avond vol muziek en dans. De dansvloer werd het epicentrum van vreugde en viering, waar Sara en Alex de liefde vierden te midden van hun geliefden.

Deze bruiloft bij Koetshuijs Strijbeek, dé trouwlocatie in Breda, was een dag vol liefde, gelach en onvergetelijke momenten. De betoverende omgeving van de trouwlocatie, gecombineerd met de vreugde van het bruidspaar en hun gasten, maakte deze dag werkelijk magisch. 

Deel dit bericht: