Bruiloft Tessa & Jasper

Tessa en Jasper, het bruidspaar dat letterlijk op de liefde ‘scooterde,’ begonnen hun huwelijksreis met een avontuurlijke aankomst op twee wielen. Hun scooter bracht hen naar Het Koetshuijs Strijbeek, waar ze omringd werden door de warmte en genegenheid van hun dierbare familie en vrienden.

De sfeer was magisch, met de geur van bloemen die de lucht vulde en de klanken van gelukkige stemmen die over het prachtige terrein weerklonken. Het bruidspaar straalde van liefde en geluk terwijl ze hun geloften uitspraken en hun toewijding aan elkaar bevestigden.

Het feest dat volgde, was een viering van de liefde die Tessa en Jasper delen. Familie en vrienden dansten, lachten en genoten van heerlijk eten en drinken, waardoor herinneringen werden gemaakt die een leven lang zullen meegaan.

Het Koetshuijs Strijbeek was de perfecte setting voor deze bijzondere dag, en het was een eer om getuige te zijn van de liefde tussen Tessa en Jasper. We wensen hen een leven vol avonturen, liefde en geluk toe, net zoals hun scooter hen naar een prachtige toekomst bracht.

Deel dit bericht: